De ce să angajezi un avocat?

Rolul unui avocat este de a proteja interesele clientului, în limitele impuse de lege, de a-i evalua obiectiv situaţia juridică şi de a-l sfătui în vederea alegerii modalității legale oportune de rezolvare a litigiului. Conducerea unui proces în lipsa unui avocat poate avea consecințe grave, din păcate posibil iremediabile asupra soluției procesului, respectiv problemei persoanei. Lipsa cunoştinţelor de specialitate poate duce la nesolicitarea de probe corespunzătoare în fața instanței de judecată, la neexercitarea calilor de atac în termenul prevăzut de lege, formularea unei cereri de chemare în judecată incomplete sau greșit îndreptate, neexercitarea drepturilor și obligațiilor procedurale și procesuale în termenele prevăzute de lege sau impuse de către instanța de judecată etc.

Standardele noastre

Standardele noastre coincid cu cele ale clientului, astfel că lasandu-vă pe mâna echipei noastre, grija dumneavoastră devine grija noastră. Clientul nostru urmează a fi sfătuit de o echipă valoroasă formată din avocați și colaboratorii noștri, echipă ce acoperă întreg domeniul juridic. Acest aspect constituie o garanție a faptului că fiecare problemă a clientului nostru va fi analizată de o persoană competentă, specializată exact în rezolvarea respectivului tip de litigiu. Echipa noastră combină energia, intuiția, intelectul și cunoștințele de drept cu siguranță conferită de experiența pe care fiecare dintre noi am strâns-o în domeniul în care ne desfășurăm activitatea. Totodată, vă garantăm că problema dumneavoastră primează, urmând a primi sfatul potrivit în privința strategiilor de abordare a diferendelor potențiale sau deja existente, câștigul, riscul sau costurile dumneavoastră fiind evaluate și prezentate de fiecare dată anterior derulării procedurilor juridice.

Consultații gratuite

Consultanța online este gratuită, cuprinde aspectele mai sus menționate și are menirea de a veni în sprijinul oricărei persoane fizice sau juridice ce are nevoie de un sfat juridic inițial de specialitate. Consultanța online este confidențială atât în ceea ce privește datele transmise de către dumneavoastră, cât și în ceea ce privește răspunsul pe care îl veți primi de la specialiștii noștri. Răspunsul pe care îl veți primi reprezintă opinia noastră, are caracter consultativ și pur orientativ și nu obligă în niciun fel biroul nostru de avocatură.